santai bersama BEN ASHAARI ^^

Saturday

i'm mine me :/

0 01orang Pengomen Terhebat !!
  guys :)

i have a nice name . Nor Asyikin Bt Azami. 
cute right? haha :D
 this is my real name , totally from my identity card.

Alhamdulillah . Aku    boleh   hidup tanpa      ''bestie'' aku. Nasihat ma and abah dengan
 kawan kawan           yang lain jugak         memang        boleh
pakai. Walaupun    yang lain  semua bukan      ''bestie''        macam dia ,
 aku    masih lagi and tetap           boleh   bergaul dengan mereka . :)   

And         Allah always       besides  us right   ?    hmm hmm, yes, Allah  sentiasa ada.
Family pun ada.  ........
senyum lah . chill lah . As long            as you believe in Allah , 
Allah             always      with  you :) 


Friday

Ramadhan is coming :)

2 01orang Pengomen Terhebat !!
 
Annyeong! How are guys? 
hihi :D
alhamdulilah la hari ni aku dapat update belog. banyak cerita yang aku nak kongsikan . thank you lah mycousin sebab kasi aku pinjam dia punya lappy :D Banyak punya banyak cerita sampai taktahu nak mula dari mana . haha.. papepun aku nak dengan cerita yang menyayat hati :'( , kalau taknak baca dipersilakan tekan button X kat atas tu. terima kasih.

Okay, 1st sekali, cuba tengok title kat atas?--> ''Ramadhan is coming'' . this title make me happy and actually make me sad. WHY? hmm, because my family are not with me here.  they     are  not  besides me :'(. they can not accompony me  when ''berbuka and sahur'' .  tapi, aku tahu    semua ni dugaan and untuk mengajar aku  supaya berdikari. 


Alhamdulillah , yang membuatkan aku happy pula sebab boleh berpuasa lagi tahun ini. and di harap harap harap sangat semoga Ramdhan tahun ni lebih baik dari yang sebelunmnya.      AMIN :)  

dikesepatan ini juga akan nak ucapkan ''Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak'' untuk semua umat islam. tak kira di singapore, johor , or di kelate. actually untuk satu Malaysia and untuk satu dunia :D haha. bebelit lidah nak baca . bongoks aje aku ni.:P and , Aku jugak nak mintak maaf kat semua :)


Akhir kata, beribadah lah dengan ikhlas kerana Allah, and bukan sebab keadaan yang memaksa . jujurlah pade diri sendiri.

Arigatou for reading . May Allah bless you always .