santai bersama BEN ASHAARI ^^

Friday

Ramadhan is coming :)

 
Annyeong! How are guys? 
hihi :D
alhamdulilah la hari ni aku dapat update belog. banyak cerita yang aku nak kongsikan . thank you lah mycousin sebab kasi aku pinjam dia punya lappy :D Banyak punya banyak cerita sampai taktahu nak mula dari mana . haha.. papepun aku nak dengan cerita yang menyayat hati :'( , kalau taknak baca dipersilakan tekan button X kat atas tu. terima kasih.

Okay, 1st sekali, cuba tengok title kat atas?--> ''Ramadhan is coming'' . this title make me happy and actually make me sad. WHY? hmm, because my family are not with me here.  they     are  not  besides me :'(. they can not accompony me  when ''berbuka and sahur'' .  tapi, aku tahu    semua ni dugaan and untuk mengajar aku  supaya berdikari. 


Alhamdulillah , yang membuatkan aku happy pula sebab boleh berpuasa lagi tahun ini. and di harap harap harap sangat semoga Ramdhan tahun ni lebih baik dari yang sebelunmnya.      AMIN :)  

dikesepatan ini juga akan nak ucapkan ''Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak'' untuk semua umat islam. tak kira di singapore, johor , or di kelate. actually untuk satu Malaysia and untuk satu dunia :D haha. bebelit lidah nak baca . bongoks aje aku ni.:P and , Aku jugak nak mintak maaf kat semua :)


Akhir kata, beribadah lah dengan ikhlas kerana Allah, and bukan sebab keadaan yang memaksa . jujurlah pade diri sendiri.

Arigatou for reading . May Allah bless you always .




2 01orang Pengomen Terhebat !!:

  1. be strong ye Syikin...is not an easy way to be a successful people.. But that will not permanent...,insyaALLAH do it everything because of ALLAH SWT...selamat berpuasa

    ReplyDelete