santai bersama BEN ASHAARI ^^

Sunday

Hari last aku kat rumah :(




hello peeps . Good morning :) hari ni hari last aku dapat update entry kat 'rumah' . sedih sangat nak tinggal rumah. act, aku tak puas lagi bercuti kat sini . kat kampung aku just balik jengok jengok gitu je , tak sempat nak bermalam .aku tak nak pergi lagi. tapi apa kan daya kan . semua dah di atur :( kat sana nanti mesti aku keseorangan. even orang ramai sekalipun. aku tetap nak family aku . nak ma and abah. nak along , angah n adik adik. nak kawan kawan aku kat sini jugak . aku perlukan korang wei .i will miss u all soon. gonna miss you all :'(



*nanti tak boleh main dengan adik adik :(
 
*tak boleh jalan jalan dengan ma and abah

*nanti kawan aku tak boleh tolong aku lagi , so lepas ni sape wei ? D':

*nanti semua benda aku kena buat sorang sorang . mampukah aku?

*kalau aku buat salah , sape nak nasihatkan aku nanti?

*SERIOUSLY, AKU AKAN KESEORANGAN TANPA KORANG.

Even ada apa apa yang berlaku, korang doakan aku 'kat sana' eh . aku nak kejar cita cita . harap harap aku boleh berjaya macam orang lain . korang tolong jaga orang yang aku sayang kat sini eh :). 

2 01orang Pengomen Terhebat !!:

  1. my dear...its going to be ok..top success you need to scarifies what you love not for ever but just for a moment...
    Ikhlas that the main point in what ever you do and you'll be fine dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) insyaallah . its will be okay .pray for my successful here moksu :)

      Delete