santai bersama BEN ASHAARI ^^

Wednesday

Giveaway By Liyana

4 01orang Pengomen Terhebat !!
    
Annyeonghaseyo peeps! ^^

tadi kan, tyme syikin duk terjah pesbuk kawan syikin yg comel loteylotey* tuh syikin ternampak lah kat events ad org meng'INVITE syikin utk menyertai contest ini.. kpd sys LiyanaDazlan tengs yew sudi jemput^^

hadiah dea pom menarik sangatsangat. kalau korang pown dah teringin punye teringin nak join contest ini, syikin sarankan korang join lah yew ! ^^ oke, untok maklumat yg lebih lanjut korang *TEKANlah banner kat bawah ney ek ,

 




  SYARATSYARAT UNTUK JOIN CONTEST NI:

  • Tampal Banner dalam Entry
  • WAJIB follow blog Liyana , Rara , Mimie , Aiman , Nara
  • Like Fanpage Liyana , Rara , Aiman & Mimie
  • Tulis entry yang bertajuk " Giveaway By Liyana
  • Cerita mengenai perihal diri anda ataupun Family anda
  • Tag kepada 2 blogger *Mereka harus tahu
  • Siap? Paste link entry itu tadi diruangan komen contest ni dianjurkan,

okey, syikin da nak mula ni.(pasai diri sendiri)....

Nama saya , Nor Asyikin Binti Azami .. Nama GLAMOUR   SYIKIN jew #hehe,, tapi nama manja saya pulak ,Qin ^^ .
Saye  anak ketiga dri lima adikberadik. saya neh anak yg agak sedikit manja lah,, #hee ,, saya jugak agak sensitif sikit orang nyew,, mmg xley nk control lar,, kene marah sikit, ;'( (sobb sobb) huhu.. 
oke sambung balek, saya anak jati KELANTAN , mak saya lahirkan saya d hospital kat kelatan. sekarang neh saya tinggal kat kelantan lagi. sekolah pom kat kelantan.. . mmg kelantan neh TANAH TUMPAHNYA DARAH SAYA lah..hehe .saya sayang sangat kat KELANTAN saya..*muahaha ^^
Lagi satu, saya neh kuat berangan rangan.. saya jugak agak boros la,, hehe.. kasi duit sedikit kompem xcukup, tapi kalau kasi banyak kompem abis lah jawabnye..*TEROK KAN ?/ 
Saya bersekolah d SMK KAMIL , sekarang neh saya bru msuk kelas baru so agak pendiam lah jugak.. ramai jugak kawan yg kenal tp kiteowg xcakapcakap pom.. hehe,, lagipom , baru masok tingkatan empat kan,,
dekat rumah pulak, saya agak aktif orangnye,, untie saya cakap saya banyak mulut , sekali d tanye 10 kali d jawab,, okeyla kan? sebab saya neh pom seorang yg peramah..
hobi saya suka berBLOGWALKING TAU !  citacita pulak nak jadi seorang ENGINEER/ARCHITECT. mmg minat gilagila tau ,, hohoho
 oke lah, setakat neh jelah yew, nak p SOLAT pulak ,, hihi .. ini lah serba ringkas pasal saya ^^
papai dear~~
  
oops ,, sebelum terlupa, saya nak tag kawan yg comelcomel neh,,
cik.yami


p/s:hope dear owner contest tertarik lah,,terima kasih ^^

Sunday

Awak Pelengkap Hidup Saya ;'(

2 01orang Pengomen Terhebat !!
Kisah Sebentuk Cincin...
 
 
girlfriend: awak .. saya nak cincin hubungan kita
boyfriend :untuk ape ? malas la .. awak .. petang ni kita jumpa tempat biasa ok ..
girlfriend :hurm .. yelah..

boyfriend : awak .. cuba tutup mata awak .. saya nak bagi hadiah ..
girlfrend :hadiah? .. ok ..
boyfriend : ok .. cuba tengok ni .. saya belikan patung beruang untuk awak ..
girlfriend : awak ! saya tak nak patung beruang .. saya nak cincin hubungan kita !
( sambil membaling patung beruang itu di jalan raya )

lelaki itu pun terus berlari dan mendapatkan patung itu balik dan berada dalam gengamannya .. tiba-tiba sebuah bas meluru ke arah lelaki tersebut dan badannya di gilis sehingga lelaki tersebut tidak berdaya untuk bergerak .. lalu perempuan tersebut menjerit .. dalam keadaan yang bergegas .. perempuan mengambil patung di tangan lelaki tersebut dan tiba-tiba patung itu berkata ..

' you .. see in my pocket.. '

dan terlihatnya satu cincin yang sangat cantik .. dan patung itu terus berkata .. will you marry me ?? ..
di saat itu .. mengalirnya air mata perempuan tersebut ..
tetapi sudah terlambat untuk menyesal .. kerana lelaki tersebut sudah pun pergi untuk selama-lamanya ..
 

Wednesday

AZAM tahun baru :]

4 01orang Pengomen Terhebat !!
 Assalamualaikum..
 


-->Azam 2012 aku<--

nak belajar rajin2x + nak tolong mom :) 
kalau boleh xnak tinggal solat , nak cukup lima waktu , :) INSYAALAAH
nak siapkan semua keje sekolah yang cikgu kasi ,, xmoa kene denda dengan cikgu
nak fokus tyme cikgu mengajar ( nak homat cikgu selalu), xmoa jadi macam taon2  yang lepas _ banyak bercakap jea dalam kelas ,, hehe :P
xmoa jadi budaq pendiam  bodoh sombong :)),, nak tanye cikgu or kawan kalau xpaham
xmoa ponteng sekolah & kelas tambahan
nak hadir kat sekolah selalu ,, kecuali demam or sakit :>
xmoa sibuk texting jew,, bace buku lagi penting
nak kurangkan berFacebook ,, nak lebihkan berTextbook :))
nak banyakkan membace buku , n nak kurangkan menonton televisyen :> hehe,, kalau bolehla
nak kurangkan makan makanan ringan , nk lebihkan makanan yang bekhasiat sahaja :> baru sehat ^^
xmoa melawan cakap ma n abah + nak jadi anak yang baek :))
buat baek dengan orang ,, xkire yang tua mahupom mude
banyakkan  buat study group,, bincang dengan kengkawan :)
 
hoho ^^ ,,   ari da pom masuk tahun baru,,,ingat nak update awal2 lagi tapi,, umm,, biarlah lambat pom,, asalkan   AZAM baru aku still lagi kuat ,,, haha,,
  btw, banyak x AZAM tahun baru aku ?? aku selalu azam bende yang same stiap tahun tau ,,tapi azam aku xpenah tercapai sepenuhnya , hanye separuh jea :))
Tape kan kalau kite ad niat yang baek untuk berubah ?maybe Allah berkati niat kite neh :>
sesungguhnye, manusia tidak penah lari dari membuat kesilapan,, macam aku gak  :]
  
 
 





Tuesday

Alhamdulillah :))

4 01orang Pengomen Terhebat !!
Assalamualaikum...






hello there!!
lame nyew aku xupdate entri bru kan =,=  ..sori ea kengkawan semua .. keyboard aku sampai berhabuk dbuat nye !  *ngee ! #terok kan?
muahaha!! sbelom telupe , result PMR aku da kluar ari kamis lpas,,,  aku cume dapat .... jew,, tp aku da besyukur lar,,, sbelom neh xpenah lgi dpat mcam gitu.. ~  cikgu !! terima kaseh yew !! sayang cikgu muahh3
♥♥♥
.. sebenarnye target aku nk dpat 8A,, tp xkesampaian larh,,, tp pape pom memang love cikgu sangat2 la,, also family yang banyak mmberi semangat,,, 
 
umm,, lepas abis exam ,,mkne nye dsa ujung taom lar~~ auw!! xmoa2!!
n makne nye taon depan da TINGKATAN EMPAT lar,, ohh,, tidak ;(
 
mesty aku rindu kelas aku skarng .. kpd bestpren aku,  ,cik.yami   arap kite dpt klas yg same ea!! :D ,, bestpren yg aku tag td mmg kwn dunia & akhirat aku dan jga kengkawan yg laen :) ,,


aku sayang korunk lah