santai bersama BEN ASHAARI ^^

Wednesday

AZAM tahun baru :]

 Assalamualaikum..
 


-->Azam 2012 aku<--

nak belajar rajin2x + nak tolong mom :) 
kalau boleh xnak tinggal solat , nak cukup lima waktu , :) INSYAALAAH
nak siapkan semua keje sekolah yang cikgu kasi ,, xmoa kene denda dengan cikgu
nak fokus tyme cikgu mengajar ( nak homat cikgu selalu), xmoa jadi macam taon2  yang lepas _ banyak bercakap jea dalam kelas ,, hehe :P
xmoa jadi budaq pendiam  bodoh sombong :)),, nak tanye cikgu or kawan kalau xpaham
xmoa ponteng sekolah & kelas tambahan
nak hadir kat sekolah selalu ,, kecuali demam or sakit :>
xmoa sibuk texting jew,, bace buku lagi penting
nak kurangkan berFacebook ,, nak lebihkan berTextbook :))
nak banyakkan membace buku , n nak kurangkan menonton televisyen :> hehe,, kalau bolehla
nak kurangkan makan makanan ringan , nk lebihkan makanan yang bekhasiat sahaja :> baru sehat ^^
xmoa melawan cakap ma n abah + nak jadi anak yang baek :))
buat baek dengan orang ,, xkire yang tua mahupom mude
banyakkan  buat study group,, bincang dengan kengkawan :)
 
hoho ^^ ,,   ari da pom masuk tahun baru,,,ingat nak update awal2 lagi tapi,, umm,, biarlah lambat pom,, asalkan   AZAM baru aku still lagi kuat ,,, haha,,
  btw, banyak x AZAM tahun baru aku ?? aku selalu azam bende yang same stiap tahun tau ,,tapi azam aku xpenah tercapai sepenuhnya , hanye separuh jea :))
Tape kan kalau kite ad niat yang baek untuk berubah ?maybe Allah berkati niat kite neh :>
sesungguhnye, manusia tidak penah lari dari membuat kesilapan,, macam aku gak  :]
  
 
 





4 01orang Pengomen Terhebat !!:

  1. hope semua azam tu tercapai lha yer :)

    ReplyDelete
  2. @iema
    INSYAALLAH akan tercapai ^^ tengs dear

    ReplyDelete
  3. as salam..
    Well done.. I don't know that you have a blog.. Keep writing and it will develops you writing skills :).
    Keep in touch..Nice blog ...but a bit messy la kQin..make it simple then it make people easy to view your blog especial you auntie yang dah 'tue' ni..hii hii..
    But NICE BLOG..TUMB UP..
    Semoga azam tahun baru ni memberi semangat dan diikuti ek..
    May be could pluss in your revolution (azam) -Want to write my blog in English so I could practice my English better :)
    Kisses,
    m.su DA tersayang

    ReplyDelete