santai bersama BEN ASHAARI ^^

Monday

Cerita Kami :)

 
hello and hye there ! :D . bismillahirrahmanirahim. dengan memulakan  jari jemari kanan, aku mula menaip . haha *macamtakmasukje*. hmm, okay. sorry readers sebab lama tak update blog. maklumlah, jarang ada kat rumah. then plus pulak dengan kerja yang bertimbun timbun ni. Alhamdulillah la, hari ni sempat juga curi curi masa nak buat entry baru. :D
 
Anyway, korang apa khabar? oh sihat . baguss lah tu :) . hah, awak pulak kenapa? taksihat :O  hmm, normal la tu. cuaca sekarang kan tak menentu. and saya .. sihat je #lalala. haha. Actually tak tahu nak tulis apa ni. okay .kita cerita je apa apa eh. :)
 
HARINI CERITA PASAL KAWAN :)
haa, gambar kat atas tu pembuka cerita. hmm. ni gambar kengkawan aku.  budak kelas. gambar ni masa kita orang pergi khidmat masyarakat dekat dengan rumah #syabil :) ni untuk siapkan folio sivik. and masa ni jugak la kitaorang ada family angkat. aum aum. haha . tapi yang paling sedih pulak, 4orang budak 4ACHERNAR tak dapat join. SOLIHIN, HADI, SYAFIK Aand YUSRUN . sebab diaorang takdapat kebenaran dari pihak maktab, cikgu kherman tak kasik . hmm. sedih tau tak . apa apa pun. kitaorang happy :) hewhew . kat sini lah kita orang dapat mengukuhkan ukhwah di kalangan kami :) kitaorang saling tolong menolong buat kerja kat sini . YANG BERAT SAMA DIPIKUL , YANG RINGAN SAMA DIJINJING :) inilah semangat kitaorang. sama macam kat kelas . semuanya BAGAIKAN AUR DENGAN TEBING. kita orang , budak kelas empat achernar actually  dah macam isi dengan kuku tau. and aku buat entry ni untuk diaorang berempat. :) nak cerita kat diaorang semua.
 
ini gambar kitaorang masa tanam tanam pokok dekat surau :)

 



#dahselesai . and hasilnya ialah.... tadaaaaa! :D tengok bawah 

Done dengan bunga. sambilsambil tu kitaorang kemas kemas kat dalam surau. :)









HYE SEMUA :) INI CERITA KAMI.










hye ! ini kami kami semua :) kitaorang buat kerja kerja jugak . and sambil sambil tu amik gambar :) hewhew. and kitorang semua boleh masuk. tak kira yang berpangkat or apa apa lah. kitaorang still lagi berkawan macam orang lain jugak. budak kelas kitaorang baik baik. sampai kadang kadang budak kelas lain fikir lain. c'mon lah. kitaorang dah macam adik beradik la. hanya kelas kitaorang je yang amik akaun. kelas kitaorang je yang selalu balik lambat. sebab tu yang membuat kan kitaorang rapat. :) Susah senang bersama :)  tambah tambah lagi bila ada budak empat orang tu. kecoh kelas dibuatnya :) kami rindu korang lah ;')




haa, ni lah cerita kami :) semua masalah kita hadapi sama sama *eh,yeke?* haha. kelas kitaorang selalu keluar lambat. sebab ada yang amik 10subject :) kadang kadang makanan habis. aum aum. terpaksa la tunggu makanan lain siap. 
malam tu pulak. kitaorang bakar bakar :p BBQ . wah. best best :)
 
MAKAN MAKAN MAKAN :D
  



  
  

     
     





ini kawan aku. --> yang pakai baju kotak kotak tu raja . aka kaklong. and merangkap jugak mentor aku :)  and  kawan aku . aku suka belajar chemist dengan dia. seorang cikgu yang baik :)















dah penat dah. banyak lagi cerita sebenarnya . before bbQ kitaorang ada buat tahlil. and esok nya kita orang ada pergi melawat PTP . and macam macam lagi lah .

okay, readers. enjoy your holidays ek :) bubye ;')

0 01orang Pengomen Terhebat !!:

Post a Comment