santai bersama BEN ASHAARI ^^

Friday

MRSM Johor Bahru ?


 
Emm , hello peeps !  sorry sebab lama sangat aku takk update blog nih:( . Act busy . and sometimes sebab aku terlampau malas .  terokkan?? aahh!. takpelah , bende dah lepass kann, tak payah nak ungkit ungkit lagii.
 
 .arini aku meringankan tangan aku yang chomel nie untuk update blog .sampai keyboard pc  pom da berhabuk . How damn terok kan ? :D sawang lelabah pom dah merata sampai bekulat. ish ishh , terokk kann. oke , dah-II  berbalik pade tajuk entry kali nie , arhhh? ?? Laa, korang takk nampakk ka ? yang kat atas sekali tuu la tajuk dea . ish2 :P

MRSM Johor Bahru ? OMK jaoh nye ,  aku  kat Kelantan , :( , nak pergi taknak? nak pergi taknak ? arhh ! *pegijelalahsyikinooi . yess!  mestilah aku  nakk pergi . ituu peluang aku, dahh lame aku nak pergi MRSM . alhamdulillaa dapat :) .act, dalam mind aku, aku nakk ikut jejak langkah moksu, aku  nakk sangat jadi pelajar cemerlang macam untieku , moksu :) moksu la idola aku . aku hope aku bulih berjaya likes  moksu :))

Ma ,  abah doa syikin bia berjaya yew . syikin nakk sangat buat ma n abah bangga . syikin nakk bia adikadik belajar sungguh etep :) syikin mintak maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki ma, abah . syikin harap bila syikin belajar kat mrsm nanti syikin dapat dalam keberkatan ma n abah . syikin nak jadi pelajar cemerlang macam moksu :)






I Love You ma , abah 

Buat kawan baek aku, Siti Maryam Salamah Bt Abd. Rhaman , aku tag kau dengan warna hijau sebab itu warna favorite kau . a Aku sayang kau kawan . Aku akan ingat kau sampai bilabila , Ingat kenangan pahit , kenangan masam , kenangan tawar n kenangan manis kite :D . Aku harap kau akan  ingt aku 4ever .Doakan aku ek semoga berjaya n *tok kelik kamil smula :D . Kau jadi diri baekbaek tau. InsyaAllah kau akan jadi doktor kelak :) tapi bukan "The Weird Doctor" ek ! hihi semoga kau berjaya di smk kamil :)






Bf aku , baju colour hijau :D

Juga Bff aku yang lain , Esah , Epa ,Mcnab, Melly , Ecah , Mcja , Pkah , Puyi , Anis, n Puat.
kau bestfren 4ever aku , kau stady elokelok kat smk kamil :) I love u guys :D






ini Esah a.k.a Nik Noor Aiesah :) sayang kau lah kawan * aku akan ingat kau slalu , kawan yg slalu happy in mood :) always make me happy :)






*MITAK MAAF SEMUA . ENTRY TAKK SEMPAT NAKK HABISKAN , INTERNET TERLAMPAU SLOW .





nanti aku sambung balik , love u alls , assalamualaikum :)
 

OMK . sape nakk tau maksud dea pegy kea fb aku  http://www.facebook.com/norasyikin.azami?ref=tn_tnmn , tengok kat notes ek! :)

1 01orang Pengomen Terhebat !!:

  1. Jom join giveaway kami! :)

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    ReplyDelete