santai bersama BEN ASHAARI ^^

Wednesday

They part of myLIFE :')

 
 





Assalamualaikum. Hai kawan kawan. Hai sedara. Hai maa. Hai abah :) wahh. Disebabkan lama tak update blog kan. Ni la masa yang sesuai nak update blog sampai lebam :)  tambah pulak. Hidup sekarang tak tentu arah kan. Dulu, hidup diprogramkan. Dijadualkan. Diaturkan. Semua oranng lain yang uruskan. Hidup Cuma Ikut je. Asal kan tak langgar peraturan. Selamat je. Aman. 


Sekarang? Semua kena buat sendiri. Bila lepas habis exam je. Hidup aku jadi tak tentu hala. Baru sehari. Dah jadi macam apa dah. Tapi, Alhamdulillah. Sekarang dah makin okay dah J dah boleh sesuaikan keadaan. Betul kata umi (cikgu Norah). Kat luar dari maktab ni baru tahu erti hidup sebenar. Tak ada orang ganggu  dah. Tak ada orang nak kacau dah. Hidup dah bebas. Tak terikat dengan peraturan dah :)
 And kata kata our abi (ustaz Aziz). Kami dah bukan budak sekolah dah. :'( Thats mean kami akan ke dunia sebenar.and we are there now :) semua benda mencabar. But,  Selagi ada iman yang kuat, kukuh. Insyaallah kita tak akan sesat :) Thanks kepada semua yang selalu bagi semangat kat kami. Especially, family and teachers :’) dengan harapan, kalian semua selalu mengingati kami ;) Always ingat kami  dalam doa :)
 
But, for me. Satu je nak cakap. Sesungguhnya saya sayang dekat semua  cikgu cikgu and kawan kawan saya. insyaAllah saya tak akan lupakan korang :) especially cikgu 5Achernar :)



Umi Norah(cikgu akaun)
Bonda Salawati(cikgu chemistry)
Mama Ai (cikgu math)
Mama Rini (cikgu BM)
Mama Zihan(cikgu addmath)
Abi Aziz(cikgu Pai)
Papa Hatta(cikgu Physics)
Bro Shidee (cikgu BI)
 Papa Salleh (cikgu sejarah)

Tak lupa jugak, Mama Gee(mama homeroom). Thanks for the kata kata semangat untuk SPM.

I LOVE YOU ALLS :’)

0 01orang Pengomen Terhebat !!:

Post a Comment